×

شهردار کرمانشاه:
فاز نخست ساماندهی رودخانه قره‌سو تا سه ماه آینده آماده استفاده مردم می‌شود

  • کد نوشته: 3748
  • ۱۶ تیر ۱۴۰۵
  • شهردار کرمانشاه در جریان بازدید میدانی استاندار کرمانشاه از محور گردشگری رودخانه قره‌سو، با اشاره به آغاز عملیات ساماندهی رودخانه قره‌سو گفت: فاز نخست این طرح به طول حدود دو و نیم کیلومتر، حدفاصل بزرگراه امام حسین(ع) تا بلوار شهید بهشتی، در حال اجراست و تلاش می‌کنیم طی سه ماه آینده این بخش برای بهره‌برداری و استفاده شهروندان آماده شود.
    فاز نخست ساماندهی رودخانه قره‌سو تا سه ماه آینده آماده استفاده مردم می‌شود
  • گزارش امروز؛ شهردار کرمانشاه در جریان بازدید میدانی استاندار کرمانشاه از محور گردشگری رودخانه قره‌سو، با اشاره به آغاز عملیات ساماندهی رودخانه قره‌سو گفت: فاز نخست این طرح به طول حدود دو و نیم کیلومتر، حدفاصل بزرگراه امام حسین(ع) تا بلوار شهید بهشتی، در حال اجراست و تلاش می‌کنیم طی سه ماه آینده این بخش برای بهره‌برداری و استفاده شهروندان آماده شود.

    بیژن مرادی در جریان بازدید استاندار کرمانشاه، از عملیات ساماندهی رودخانه قره‌سو و حاشیه این رودخانه خبر داد و گفت: این پروژه در پی دستور استاندار کرمانشاه و تأکید معاون عمرانی استانداری، در دستور کار شهرداری قرار گرفته و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

    وی افزود: در مرحله نخست، عملیات پاکسازی و جمع‌آوری نخاله‌های انباشته‌شده در اطراف رودخانه انجام شده و در ادامه، اجرای فضای سبز و تأمین روشنایی مسیرهای حاشیه رودخانه نیز در برنامه قرار دارد تا این محدوده برای استفاده شهروندان آماده شود.

    شهردار کرمانشاه با اشاره به اینکه فاز نخست این طرح حدود دو و نیم کیلومتر طول دارد، اظهار کرد: این بخش از مسیر حدفاصل بزرگراه امام حسین(ع) تا بلوار شهید بهشتی را شامل می‌شود و بخش قابل توجهی از ابنیه موجود در این محدوده که در سال‌های گذشته اجرا شده، نیازمند تعمیر و نگهداری است که این اقدامات نیز انجام خواهد شد.

    مرادی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم طی سه ماه آینده فاز نخست ساماندهی رودخانه قره‌سو را به بهره‌برداری رسانده و این ظرفیت شهری را برای استفاده و بهره‌مندی مردم در اختیار شهروندان قرار دهیم.

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.