×

شهرداری در کنار مردم آسیب دیده از جنگ تحمیلی است

  • کد نوشته: 3649
  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۵
  • جلسه ستاد بازسازی و اسکان آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی رمضان، روز جمعه به ریاست دکتر حبیبی، استاندار کرمانشاه برگزار و برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم برای تقویت خدمت رسانی و همسویی دستگاه‌های متولی و خدمات رسان و ساماندهی و هم افزایی همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان از جمله در بخش مردمی با هدف کاهش مشکلات و دغدغه‌های آسیب دیدگان از حملات دشمن آمریکایی - صهیونیستی پیگیری شد.
    شهرداری در کنار مردم آسیب دیده از جنگ تحمیلی است
  • گزارش امروز: جلسه ستاد بازسازی و اسکان آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی رمضان، روز جمعه به ریاست دکتر حبیبی، استاندار کرمانشاه برگزار و برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم برای تقویت خدمت رسانی و همسویی دستگاه‌های متولی و خدمات رسان و ساماندهی و هم افزایی همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان از جمله در بخش مردمی با هدف کاهش مشکلات و دغدغه‌های آسیب دیدگان از حملات دشمن آمریکایی – صهیونیستی پیگیری شد.

    در این جلسه مسئولان و مدیران مرتبط، گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده، موانع موجود و خدمات رسانی ها را ارائه کردند که با دستور و تاکید استاندار کرمانشاه مقرر شد ضمن رفع نواقص موجود، نقاط قوت خدمت رسانی از جمله حضور میدانی و موثر بنیاد مسکن، شهرداری، هلال احمر و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان تقویت و ساماندهی لازم جهت حضور موثر گروه‌های مردمی و جهادی نیز فراهم گردد.

    در این جلسه مهندس بیژن مرادی نیز با تاکید بر آمادگی شهرداری جهت امدادرسانی به مردم آسیب دیده گفت: از آغاز جنگ تحمیلی تا کنون شهرداری با بسیج امکانات اعم از انسانی و ماشین آلات به خدمت رسانی و امداد نقاط آسیب دیده از جنگ پرداخته و در کنار شهروندان فهیم و شجاع بوده است

    شهردار کرمانشاه افزود: نقاطی که در داخل شهر مورد اصابت موشک های آمریکایی صهوینی قرار می گیرد شاهد حضور پررنگ نیروهای شهرداری شامل آتش نشانی ، خدماتی و ماشین آلات می باشد.

    مهندس مرادی افزود: بیش از ۸۰۰ نیروی خدماتی و بیش از صد دستگاه ماشین آلات و نیروهای آتش نشانی در نقاط حادثه دیده حضور پیدا می کنند و در سریعتر زمان ممکن نقطه مورد اصابت موشک را پاکسازی می کنند.

    شهردار کرمانشاه در پایان گفت: آمادگی همکاری با دستگاه ها و ارگان های مربوطه جهت بازسازی نقاط حادثه دیده را داریم و در این راستا شهرداری از ارائه انواع خدمات و کمک به شهروندان دریغ نخواهد کرد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.