گزارش امروز: مدیرعامل بنیاد خیریه آلاء افزود: مسئله مهم و اساسی امر خیر در جامعه امروز تولید دانش است. اکثریت تصور میکنند که امر خیر یعنی کمک صرفا مادی به نیازمندان و کسی که در تولید دانش نیکوکاری تلاش میکند، خیّر نامیده نمیشود. در شرایط کنونی ابتدا باید نگاه خود را به امر خیر تغییر دهیم.
به گزارش خبرنگار ما؛ محمدصالح طیبنیا؛ مدیر عامل بنیاد خیریه آلاء و رئیس دومین همایش خیر ماندگار نیز در این همایش گفت: نخ تسبیحی که میتواند تمامی آحاد جامعه را فارغ از مسائل قومی، سیاسی، جنسیت و… در کنار هم قرار دهد، مسئله امر خیر و نیکوکاری است.
یادآور میشود، دومین روز همایش ملی خیر ماندگار در نوبت عصر با برگزاری ۷ نشست علمی با موضوعات «فلسفه، فقه، اخلاق و سیاست»، «آموزش، روانشناسی و مددکاری اجتماعی»، «هنر، ادبیات و تاریخ»، «جامعه، فرهنگ، ارتباطات و رسانه»، «اقتصاد و مدیریت»، «تجربههای موفق و ایدههای نو» و «چگونگی بهرهبرداری از ظرفیت خیران و واقفان در تبلیغ و ترویج قران کریم» با حضور خیرین، استادان دانشگاهی و پژوهشگران امور خیریه برگزار شد.
گفتنی است در خلال روز دوم همایش ملی خیر ماندگار، از ۱۵ چهره حقیقی و حقوقی فعال در زمینه ترویج امور خیریه تجلیل به عمل آمد.
این همایش امروز در حالی به پایان رسید که از ماهها قبل روند اجرایی و همکاری نهادهای مختلف دولتی و مردمی همچون سازمان اوقاف و امور خیریه، معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی کشور، معاونت قرآن وزارت ارشاد، خبرگزاری ایکنا، انجمن جامعهشناسی و … آغاز شد و تلاش کرد با گردهمایی خیرین و فعالان امور خیریه از سراسر کشور به فرهنگسازی تولید دانش در زمینه مدیریت امور خیر بپردازد و چالشهای نیکوکاری در ایران را به منظور بهبود وضعیت فعلی، شناسایی کند.