گزارش امروز: شهری ـ  معاون حمل نقل وترافیک شهرداری منطقه دو ؛ از آغاز عملیات اجرای خط کشی محوری در راستای افزایش ضریب ایمنی عبور عابرین پیاده در محورهای اصلی خیابان های منطقه دو خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، امیر حسین حیدرنیا با اعلام این خبـر گفت : پس از بررسی های کارشناسی میدانی انجام گرفته در حوزه حمل و نقل و ترافیک و با عنایت به لزوم تامین ایمنی عابرین پیاده و به منظور کاهش تصادفات جرحی و خسارتی و همچنین ساماندهی وضعیت ترافیکی، این حوزه اقدام به خط کشی محوری در خیابان های خوردین، فلامک، زرافشان، دادمان، فرحزادی و کوهستان در مجموع به طول ۱۴۵۰۰۰ متر و خط کشی محوری سرد در خیابان های صحرا، طاهرخانی، صراف های شمالی و سپهر به طول ۱۹۰۰۰ متر و اجرای ۲۱۰ عدد بلوک عابر پیاده در محدوده مدارس و تقاطعات ، ۱۸۰ عدد نوشتار کلمات و همچنین به منظور تکمیل و تجهیز ایستگاه های حمل و نقل عمومی اقدام به خط کشی و یا تجدید خط کشی ۱۲ ایستگاه اتوبوس در سطح منطقه نمود .
حیدرنیا گفت : هدف از خط کشی های ترافیکی ، ارائه بهتر اطلاعات راهنمایی و رانندگی به رانندگان و عابرین ، به حداقل رساندن سردرگمی و عدم اطمینان در مسیر رانندگی و یا عبورعابرین اعلام کرد و افزود : انتظار می رود ضمن خط کشی معابر و با انجام این پروژه گام موثری در راستای افزایش ضریب ایمنی عبور عابرین پیاده و به حداقل رساندن حوادث رانندگی و تبعات ناشی از آن برداشته شده و در نهایت رضایتمندی شهروندان را به همراه داشته باشیم .

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

۴ نظرات در حال حاضر

  1. اقا لینک مطلبو من پیدا نکردم.میشه راهنماییم کنید؟

    my blog … muzicir.com

  2. سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای
    من مشکل داشت.ممنون

    Visit my web-site سئو ارزان

  3. تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *